Pláž Del Mar Banjole Chorvátsko

# Pláž Del Mar Banjole Chorvátsko

Istra

Banjole

Pošalji svoj sadržaj

komentár alebo Upgrade this article, napíš nový. Registrácia sa nevyžaduje

Pláž sa nachádza pred hotelom Del Mar a akcia je vzdialená asi 500 metrov. Povrch pláží je kamienková. Pláž je pokojná a ideálna pre rodinný pobyt s deťmi. K dispozícii sú všetky potrebné vybavenie pre pláž, malý bar, toalety a dokonca záchranári. Neďaleko je pláž Paltana.
Foto: medulinriviera.info

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Plaža Banjole nalazi se u uvali Paltana, uz ulicu Mušoga. Glavni dio plaže je zapravo izvan naseljene zone, ali su smještajni kapaciteti u neposrednoj blizini. Također, tu su ugostiteljski objekti koji prate potrebe gostiju i nude vrhunsku uslugu. Mnogi apartmani, barovi i restorani prepuni su tijekom sezone. Ipak, uvijek ima mjesta za još jednog gosta. Ako imate želju doći, rezervirajte već danas i s nestrpljenjem iščekujte ljeto. Veselimo se vašem dolasku.

  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala